Farmateo.ro
Newsletter
Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.

Livrare

Titluri
Continut prospecte

Prospecte medidamente

Urmareste-ne pe:Date despre livrare

Livrarea produselor comandate se va face prin curier FAN CURIER, in circa 850 de localitati (click aici .PDF [131 Kb] pt lista completa) din tara , pentru orice tip de produs comandat, cu preturi de livrare pornind de la 15 lei - in localitatile resedinta de judet.

IMPORTANT: Costul exact al transportului este afisat in ultima pagina dinaintea validarii comenzii FARMATEO de catre client.
In situatia in care adresa de destinatie nu se afla intr-o locatitate cu platforma de livrare FAN CURIER, pretul de livrare va include un tarif corelat cu km suplimentari pana la aceasta.

Pentru produsele a caror disponibilitate de stoc este imediata, durata estimata a livarii este precizata in pagina de finalizare comanda.

De regula, o livrare prin curier se face in Bucuresti in 1-2 zile*, iar in tara in 2-3* zile.

* - zile lucratoare.

Este nevoie de semnatura mea la primirea produselor?
Intrucat primiti produsele comandate pe baza unei facturi, este necesar sa semnati la primirea chitantei, pentru a nu exista dubii asupra efectuarii livrarii si, implicit, a platii. Este deci si în avantajul dumneavoastra sa semnati la primirea produselor, pentru a putea demonstra ulterior, în caz de nevoie, ca ati efectuat plata.