Farmateo.ro
Newsletter
Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.

Livrare

Titluri
Continut prospecte

Prospecte medidamente

Urmareste-ne pe:Plasarea comenzii

Cum plasez o comanda la www.farmateo.ro?
Pentru a face o comanda on-line selectati produsul dorit din lista, apasand pe link-ul adauga în cos, care se afla în dreptul fiecarui titlu din site. Puteti trimite produsul în cosul dumneavoastra de cumparaturi si apasand pe butonul cumpara, situat imediat sub link-ul adauga în cos. Diferenta este ca cel de-al doilea buton va va ajuta sa mergeti rapid la faza de finalizare a comenzii. Folositi primul buton daca doriti sa adaugati si alte produse în cosul dumneavoastra de cumparaturi. Pentru a putea finaliza o comanda trebuie sa fiti în prealabil autorizat. Daca nu aveti un cont va trebui sa va creati unul. Daca aveti, introduceti-va adresa de email si parola. Dupa autorizare, urmati link-ul de finalizare a comenzii. Apoi se va deschide o pagina de comanda în care veti alege diverse optiuni legate de livrare.
In pagina de comanda puteti gestiona produsele adunate în cosul dumneavoastra de cumparaturi (prin operatiile de eliminare sau de salvare pentru mai tarziu si prin determinarea cantitatii), apoi apasati pe butonul continua spre casa. In noile pagini ce se deschid veti putea selecta: modul de livrare a produselor alese, localitatea în care veti primi coletul, modul de plata. Dupa ce treceti prin toate aceste etape, apasati pe butonul Plaseaza comanda.
Este bine de stiut ca introducerea de produse în cos nu implica obligatia de a face o comanda. De asemenea, puteti apasa, de pe orice pagina din magazin, pe butonul de adaugare in preferinte. Produsul în cauza va fi introdus intr-o lista de preferinte, de unde poate fi introdus ulterior în cosul dumneavoastra de cumparaturi sau poate fi sters.

Cum îmi modific sau anulez comanda?
Daca va razganditi inainte sa apasati pe butonul de plasare a comenzii, puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le achizitionati sau puteti modifica amanuntele dorite legate de livrare sau de metoda de plata. Daca ati plasat deja comanda, puteti efectua eventualele modificari numai daca produsele nu au fost deja expediate catre dumneavoastra, trimitand un email la contact@farmateo.ro. Acelasi procedeu este valabil si în cazul anularii comenzii.