LECITINA, VITAMINA E SI A - Farmateo.ro
Newsletter
Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.

Livrare

Titluri
Continut prospecte

Prospecte medidamente

Urmareste-ne pe:LECITINA, VITAMINA E SI A


Cod: F072016

Pret: 11,49 LEI / cutie

Producator: Rotta Natura

Cantitate: 30cps
Descriere produs

LECITINA, VITAMINA E SI A

Conceput intr-o formula speciala, acest produs este destinat celor cu probleme de memorie si concentrare, dar in special persoanelor cardiace sau care doresc sa previna si sa reduca valorile crescute ale colesterolului, inlaturand riscul aparitiei placilor de aterom. Lecitina are remarcabila calitate de a emulsiona grasimile si impreuna cu vit. E si A diminueaza nivelul colesterolului, protejeaza si fortifica inima, amelioreaza circulatia sangvina. De asemenea lecitina in combinatie cu vit.A asigura o culoare sanatoasa pielii si poate preveni aparitia diferitelor eczeme. Vitaminele A si E au efect puternic antioxidant protejand celulele impotriva efectelor negative ale radicalilor liberi.

Efecte:
- reduce nivelul colesterolului.
- previne formarea placilor de aterom.
- protejeaza si fortifica inima.
- creste capacitate de memorare.

Compozitie:
Lecitina - 410 mg,
Vitamina E - 0.40 mg,
Vitamina A - 15 U.I.
Mod de prezentare:
30 cps.
Administrare:
Curativ, ca supliment alimentar: copii 1 capsula de 2 ori/zi, dupa mese.
Adulti 1-2 capsule de 3 ori/zi. In cazul durerilor articulare amplificate de schimbarile atmosferice se poate lua o cantitate mai mare.

Informatii utile:
Ca supliment alimentar reduce nivelul sangvin al colesterolului, impiedica formarea placilor de aterom si fortifica musculatura cardiaca, reduce durerile articulare, creste capacitatea de memorare si are usor efect sedativ. Este un bun tonic pentru persoanele in varsta, apatice; accelereaza tranzitul intestinal si previne balonarea. Consumata timp indelungat poate incetini sau preveni formarea de calculi biliari colesterolici. Asigura o culoare sanatoasa pielii, si poate preveni apritia diferitelor eczeme.
Cuvinte cheie pentru

LECITINA, VITAMINA E SI Alecitina vitamina A vitamina E memorie produse memorie antioxidanti