Trittico, comprimate cu eliberare prelungita - Prospect - Farmateo.ro
Newsletter
Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.

Livrare

Titluri
Continut prospecte

Prospecte medidamente

Urmareste-ne pe:Dictionar prospecte medicamente » Trittico, comprimate cu eliberare prelungita
Dictionar prospecte medicamente

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 


Alege mod cautare:
Titluri Continut prospecte

Prospect - Trittico, comprimate cu eliberare prelungita


Forma de prezentare:
Comprimate cu eliberare prelungita 75 mg, 150 mg; ct. 1 blist. 30 cpr., respectiv ct. 1 blist. 20 cpr.


Indicatii:
Tratamentul depresiei, insotita sau nu de anxietate.


Doze si recomandari:
Intitial Initial, 150 mg/zi; doza se poate creste la intervale de 3-4 zile, pana la maxim 450 mg pe zi.


Contraindicatii:
Hipersensibilitate.


Atentionari:
Prudenta la pacienti cu afectari hepatice si renale grave. Administrarea concomitenta de antinsuficienta hepaticaipertensive necesita reducerea dozei de antinsuficienta hepaticaipertensiv. Prudenta la cardiaci. Daca apar tulburari de erectie tratamentul trebuie imediat oprit. Hemograma este necesara daca apar febra sau alte semne si simptome de infectie. In primele saptamana de tratament pacientii trebuie urmariti atent. Nu se recomanda administrarea la copii. Prudenta in cazul asocierii cu alte medicamente insuficienta hepaticaotrope, digoxina, fenitoina, IMAO, warfarina. Terapia concomitenta cu electrosoc trebuie evitata in timpul tratamentul cu trazodona. Prudenta in timpul sarcinii si la femeile ce alapteaza; la soferi si activitati de precizie.


Reactii adverse:
Somnolenta, cefalee, astenie, vertij si episoade de hipertensiune arteriala. Rar, tulburari digestive: greata, varsaturi, scaderea apetitului. Priapism.
Cauta Trittico, comprimate cu eliberare prelungita in produse.

Sugestii: Diaprel comprimate cu eliberare prelungita Lescol comprimate cu eliberare prelungita Verogalid comprimate filmate cu eliberare prelungita Oxiflux comprimate filmate cu eliberare prelungita Ibutin comprimate filmate cu eliberare prelungita Zanocin od comprimate filmate cu eliberare prelungita Concerta comprimate filmate cu eliberare prelungita Profenid comprimate filmate cu eliberare prelungita Indapamid mcc comprimate filmate cu eliberare prelungita Indater comprimate filmate cu eliberare prelungita Rawel sr comprimate filmate cu eliberare prelungita Omnic comprimate filmate cu eliberare prelungita Kamiren comprimate filmate cu eliberare prelungita Fromilid comprimate filmate cu eliberare prelungita Klacid comprimate filmate cu eliberare prelungita