Ovestin, ovule - Prospect - Farmateo.ro
Newsletter
Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.

Livrare

Titluri
Continut prospecte

Prospecte medidamente

Urmareste-ne pe:Dictionar prospecte medicamente

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 


Alege mod cautare:
Titluri Continut prospecte

Prospect - Ovestin, ovule


Forma de prezentare:
Ovule 0,5 mg; ct. x 3 folii x 5 ovule


Indicatii:
Insuficienta ovariana primara sau secundara la pubertate (hipoplazie uterina si mamara, amenoree, vaginita atrofica). Climacteriu.


Dozare si mod de administrare:
Adm. vaginala: 0,5 mg pe zi pentru primele cateva sapt., apoi reducere progresiva la doza de intretinere 0,5 mg de 2 ori/sapt.


Contraindicatii:
Tromboze; tumora estrogenodependenta diagnosticata sau suspectata; sangerari vaginale nediagnosticate; istoric al manifestarilor sau deteriorarii unei otoscleroze in cursul sarcinii sau in timpul unei utilizari anterioare a sterzilor; sarcina.


Atentionari:
Examene medicale periodice; prudenta in colelitiaza; tulburari tromboembolice; IC latenta sau manifesta; HTA; retentie lichidiana prin disfunctie renala; epilepsie sau migrena (antecedente de astfel de manifestari); patologie hepatica severa; endometrioza; mastopatie fibrochistica; porfirie; hiperlipoproteinemie; antecedente de prurit, icter colestatic sau herpes in timpul sarcinii sau in cursul utilizarii de preparate pe baza de estrogen; alaptare.


Reactii adverse:
Administrare vaginala: iritatie locala si prurit; tensiune sau durere mamara.
Cauta Ovestin, ovule in produse.

Sugestii: Ovestin crema crema ovestin Ovestin crema pret propolis ovule ovule femei favisan ovule cu propolis pt fibrom ovule propolis pret ovule propolis prospect Macmiror complex 500 ovule canesten crema sau ovule