Ideos, comprimate masticabile - Prospect - Farmateo.ro
Newsletter
Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.

Livrare

Titluri
Continut prospecte

Prospecte medidamente

Urmareste-ne pe:Dictionar prospecte medicamente » Ideos, comprimate masticabile
Dictionar prospecte medicamente

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 


Alege mod cautare:
Titluri Continut prospecte

Prospect - Ideos, comprimate masticabile


Forma de prezentare si compozite:
Comprimate masticabile cu carbonat de calciu 1250 mg si colecalciferol 400 UI; ct. x 2 sau 4 tuburi x 15 comprimate masticabile.


Indicatii:
Corectia deficitelor de vit. D si calciu la varstnici. Terapie adjuvanta in osteoporoza.


Doze si administrare:
1 cpr. de 2 ori/zi; cpr. se vor mesteca.


Contraindicatii:
Hipersensibilitate. Hipercalcemie, hipercalciurie, litiaza calcica.


Atentionari:
In cazul tratamentului simultan cu un alt preparat de vit. D, trebuie calculata doza totala de vitamina D primita. Se monitorizeaza calcemia si functia renala la pacientii varstnici. In caz de insuficienta renala dozajul va fi adaptat in functie de clearance-ul creatininei. Imobilizarea prelungita este insotita de hipercalcemie sau/si hipercalciurie; trat. cu vit. D si calciu trebuie initiat doar in momentul in care pacientii pot fi mobilizati. Prudenta la asocierea cu: digitalice, diuretice tiazidice, tetraciclina, bifosfonati, fluorura de sodiu, nitoina, barbiturice, glucocorticoizi. Sarcina si alaptarea.


Reactii adverse:
Constipatie, flatulenta, greata, epigastralgii, diaree; hipercalciurie si hipercalcemie.
Cauta Ideos, comprimate masticabile in produse.

Sugestii: Ideos comprimate masticabile Videx comprimate masticabile Zoo chews comprimate masticabile Sab simplex comprimate masticabile Aero om comprimate masticabile One a day multivitamine comprimate masticabile Talcid comprimate masticabile Rennie comprimate masticabile Gastralgine comprimate masticabile Aspirin direkt comprimate masticabile Calciu masticabil comprimate masticabile Pedi dent comprimate masticabile cu fluorura de sodiu Multivitamine comprimate masticabile cu arome de fructe pentru copii Paramidol comprimate masticabile cu aroma de zmeura pentru copii tablete masticabile