Fucidin h, crema - Prospect - Farmateo.ro
Newsletter
Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.

Livrare

Titluri
Continut prospecte

Prospecte medidamente

Urmareste-ne pe:Dictionar prospecte medicamente » Fucidin h, crema
Dictionar prospecte medicamente

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 


Alege mod cautare:
Titluri Continut prospecte

Prospect - Fucidin h, crema


Forma de prezentare si compozitie:
1 g crema contine acid fusidic anhidru 20 mg si acetat de hidrocortizon 10 mg; ct. x 1 tub x 15 g


Indicatii:
Tratamentul dermatitelor suprainfectate cu bacterii sensibile la acidul fusidic, inclusiv al dermatitei atopice si de contact.


Dozare si mod de administrare:
Se aplica local de 2-3 ori/zi, dupa spalarea si uscarea zonei afectate, 1-2 saptamani


Contraindicatii:
Hipersensibilitate la oricare din componentele produsului; infectii cutanate fungice sau virale (de exemplu herpes, varicela), ulceratii cutanate, boli cutanate atrofice, dermatita periorala, acnee rozacee si manifestarile cutanate din tuberculoza si sifilis - datorita continutului in acetat de hidrocortizon; infectii cutanate la nivelul zonei mamare la femeile care alapteaza.


Atentionari:
Nu se aplica pe mucoase sau pe plagi. Trebuie evitat contactul cu ochii. Tratamentul indelungat poate determina selectionarea tulpinilor bacteriene rezistente. Sarcina.


Reactii adverse:
Fenomene de iritatie sau hipersensibilizare la locul aplicarii, manifestate prin eritem, prurit, senzatie de arsura. Tratamentul indelungat cu glucocorticoizi provoaca atrofie dermo-epidermica, teleangiectazii, purpura si echimoze, uneori striuri si tulburari de pigmentare. Alte efecte nedorite locale constau in hipertricoza, foliculita, dermatita periorala si intarzierea vindecarii plagilor.
Cauta Fucidin h, crema in produse.

Sugestii: Fucidin crema Crema fucidin Fucidin h crema crema pentru protectie solara crema protectoare Crema trofica stimulenta crema Tantum crema forte 5 crema crema zi crema de zi crema spf crema im crema roc crema bio crema de par Nix crema crema par